
Συσκευές & Αξεσουάρ
冬蔭公湯
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
香茅 取白色部份,切片4 枝
-
檸檬葉8 片
-
紅蔥頭 拍扁10 粒
-
新鮮紅辣椒 斜切2 根
-
新鮮香菜根 拍扁6 枝
-
南薑15 克
-
魚高湯1200 克
-
小番茄 對半切10 顆
-
新鮮草菇 洗淨120 克
-
萊姆汁60 克
-
魚露30 克
-
椰糖20 克
-
泰式辣椒醬80 克
-
草蝦 去鬚腳、腸泥12 隻
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
135 kcal /
566 kJ
Πρωτεΐνη
19.97 g
Λιπαρά
1.284 g
Υδατάνθρακες
12.139 g
Φυτικές ίνες
2.06 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

東南亞風味在我家
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν