Baccalà al Varoma su vellutata di cavolo romano

Baccalà al Varoma su vellutata di cavolo romano

4.6 47 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
    1 rametto
  • di olio extravergine di oliva
    60 g
  • pomodori datterino a metà
    8
  • di sale
    1 pizzico
  • di baccalà ammollato e dissalato
    600 g
  • di cavolfiore romano, pulito e in cimette
    500 g
  • cipolla in quarti
    1
  • di acqua
    500 g
  • dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
    ½
    ½ cucchiaino di dado per brodo vegetale, fatto in casa
  • pomodori secchi sott'olio a pezzi piccoli
    4

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 358 kcal / 1498 kJ
Πρωτεΐνη 37.9 g
Λιπαρά 19.1 g
Υδατάνθρακες 9.2 g
Φυτικές ίνες 3.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων