Baccalà, patate e funghi

Baccalà, patate e funghi

4.6 48 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

  • di patate pelate e a rondelle sottili (2-3 mm)
    350 g
  • di baccalà ammollato e dissalato a pezzi
    600 g
  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
    1 rametto
  • di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
    30 g
  • di mollica di pane
    20 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di olio extravergine di oliva
    60 g
  • di funghi freschi pleurotus o altro tipo di funghi di consistenza robusta
    350 g
  • di vino bianco secco
    60 g
  • di brodo vegetale
    250 g
    250 g di acqua, + 0.5 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 269 kcal / 1125 kJ
Πρωτεΐνη 27.1 g
Λιπαρά 12.9 g
Υδατάνθρακες 12 g
Φυτικές ίνες 2.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων