
Συσκευές & Αξεσουάρ
咕咾肉
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
豬里肌肉 切小塊300 克
-
鹽1 茶匙
-
米酒50 克
-
太白粉1 大匙
-
油炸油 視鍋子深度調整800 克
-
青椒 或紅甜椒,切塊70 克
-
洋蔥 (約¼顆),切塊70 克
-
油2 大匙
-
糖2 大匙
-
醋4 大匙
-
蕃茄醬2 茶匙
-
醬油1 茶匙
-
鳳梨罐頭 切塊6 片
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
496 kcal /
2076 kJ
Πρωτεΐνη
17.224 g
Λιπαρά
40.258 g
Υδατάνθρακες
11.873 g
Φυτικές ίνες
0.934 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

小館風情
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν