
Συσκευές & Αξεσουάρ
京都排骨
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 55 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
排骨 ,切段(約5公分)600 克
-
青江菜8 枝
-
蒜頭30 克
-
蔥 ,取蔥白,切段50 克
-
薑10 克
-
白醋1 茶匙
-
蕃茄醬4 大匙
-
蠔油2 大匙
-
糖20 - 25 克
-
水50 克
-
太白粉1 茶匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
638 kcal /
2673 kJ
Πρωτεΐνη
34.509 g
Λιπαρά
40.815 g
Υδατάνθρακες
31.878 g
Φυτικές ίνες
9.064 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

小館風情
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν