京都排骨

京都排骨

4.7 26 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 55 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 排骨 ,切段(約5公分)
    600 克
  • 青江菜
    8 枝
  • 蒜頭
    30 克
  • ,取蔥白,切段
    50 克
  • 10 克
  • 白醋
    1 茶匙
  • 蕃茄醬
    4 大匙
  • 蠔油
    2 大匙
  • 20 - 25 克
  • 50 克
  • 太白粉
    1 茶匙

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 638 kcal / 2673 kJ
Πρωτεΐνη 34.509 g
Λιπαρά 40.815 g
Υδατάνθρακες 31.878 g
Φυτικές ίνες 9.064 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων