臘味蒸雞

臘味蒸雞

4.9 8 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 去骨去皮雞腿肉 ,切片
    1 隻
  • ¼ 茶匙
  • 米酒
    1 大匙
  • 醬油
    1 大匙
  • 太白粉
    ½ 大匙
  • 廣式臘腸 ,洗淨,切片
    2 根
  • 500 克
  • 切絲
    1 根

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 126 kcal / 527 kJ
Πρωτεΐνη 7.918 g
Λιπαρά 7.791 g
Υδατάνθρακες 4.58 g
Φυτικές ίνες 0.196 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων