
Συσκευές & Αξεσουάρ
臘味蒸雞
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
去骨去皮雞腿肉 ,切片1 隻
-
鹽¼ 茶匙
-
米酒1 大匙
-
醬油1 大匙
-
太白粉½ 大匙
-
廣式臘腸 ,洗淨,切片2 根
-
水500 克
-
蔥 切絲1 根
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
126 kcal /
527 kJ
Πρωτεΐνη
7.918 g
Λιπαρά
7.791 g
Υδατάνθρακες
4.58 g
Φυτικές ίνες
0.196 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

小館風情
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν