
Συσκευές & Αξεσουάρ
干蒸牛肉燒賣
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
6 人份
Υλικά
-
新鮮荸薺 去皮3 粒
-
蔥 切蔥末30 克
-
新鮮香菜 取葉子,略切5 枝
-
牛絞肉250 克
-
豬絞肉40 克
-
陳皮 (προαιρετικό πεδίο) 泡軟去白瓤,切細碎½ - 1 片
-
醬油1 大匙
-
水 蒸煮用500 克
-
糖1 茶匙
-
香油1 茶匙
-
魚露½ 茶匙
-
太白粉2 茶匙
-
餛飩皮 (約20張),剪去四個角成八角型150 克
-
冷凍青豆 或新鮮青豆,裝飾用20 - 25 粒
-
水 蒸煮用500 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
181 kcal /
761 kJ
Πρωτεΐνη
13.471 g
Λιπαρά
4.963 g
Υδατάνθρακες
20.362 g
Φυτικές ίνες
0.927 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

放學後點心
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν