Salmone al vino con punte di asparagi e quinoa

Salmone al vino con punte di asparagi e quinoa

1.8 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di acqua
    350 g
  • di vino rosso corposo (tipo Nero d'Avola)
    150 g
  • di prezzemolo tritato
    1 cucchiaio
  • grani di pepe nero
    5
  • cipolla in quarti (70 g)
    1
  • di quinoa bianca
    200 g
  • di filetti di salmone fresco pulito e in tranci
    500 g
  • di asparagi puliti
    500 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 442 kcal / 1849 kJ
Πρωτεΐνη 34.7 g
Λιπαρά 18.2 g
Υδατάνθρακες 37.2 g
Φυτικές ίνες 6.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων