
Συσκευές & Αξεσουάρ
Polish vegetable salad (Insalata Russa)
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
8 portions
Υλικά
Salad
-
carrots peeled and cut into pieces (4 cm)300 g
-
parsnip peeled and cut into pieces (4 cm)200 g
-
celeriac peeled and cut into pieces (4 cm)100 g
-
potatoes peeled and cut into pieces (4-4.5 cm)430 g
-
water500 g
-
eggs4
-
leek white part only, cut into slices (1.5 cm)70 g
-
dill cucumbers cut into pieces (3 cm)250 g
-
apple cut into quarters and core removed180 g
-
frozen green peas (προαιρετικό πεδίο) thawed220 g
Dressing
-
mayonnaise (see Tips)280 - 300 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
sea salt1 pinch
-
fresh parsley leaves only, finely chopped, for garnishing1 - 2 sprigs
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
520.8 mg
Πρωτεΐνη
8 g
Θερμίδες
1292 kJ /
308 kcal
Λιπαρά
15 g
Φυτικές ίνες
7 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.3 g
Υδατάνθρακες
31 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCreamy broccoli soup with crispy quinoa (Diabetes)
1ωρ. 5 λεπτ.
Sticky bottom dumplings (Brett McGregor)
1ωρ.
Hong Kong-style roast pork belly
10ωρ.
Tandoori chicken
45 λεπτ.
Sicilian prawn salad
Καμία βαθμολογία
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10 λεπτ.
Samosas
1ωρ. 35 λεπτ.
Little sausages with tomato sauce and rice (9 months+)
1ωρ.
Broccoli stem falafel
25ωρ. 40 λεπτ.
Melted Brie with basil and lemon pesto
30 λεπτ.
Lime and ginger dressing
30 λεπτ.
Pan-fried Brussels sprouts with tonnato sauce
25 λεπτ.