
Συσκευές & Αξεσουάρ
Beef Rendang
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
jasmine rice300 g
-
boiling water plus extra to soak360 g
-
Indonesian red spice paste room temperature100 g
-
Indonesian yellow spice paste room temperature100 g
-
fresh grated coconut50 g
-
ground cumin½ tsp
-
ground star anise½ tsp
-
nutmeg½ tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground cloves½ tsp
-
beef chuck steak cut into pieces (5 x 5 x 2 cm)800 g
-
coconut milk500 g
-
fresh salam leaves4
-
makrut lime leaves7
-
palm sugar20 g
-
sea salt1 ½ tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1130.7 mg
Πρωτεΐνη
53.7 g
Θερμίδες
4164.4 kJ /
995.3 kcal
Λιπαρά
43.6 g
Φυτικές ίνες
4.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
31 g
Υδατάνθρακες
85.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy
3ωρ. 15 λεπτ.
Chinese-style beef stew
3ωρ. 30 λεπτ.
Apricot Chicken
35 λεπτ.
Gluten free chicken and leek pies
3ωρ. 20 λεπτ.
Roast beef with Yorkshires and gravy
3ωρ. 15 λεπτ.
Hainanese chicken and rice
1ωρ. 50 λεπτ.
Mediterranean-style stuffed capsicum
45 λεπτ.
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad
25ωρ. 35 λεπτ.
Texas-style lovely legs
4ωρ.
Salami, pea and corn fritters
40 λεπτ.
Toad in the hole
25ωρ. 25 λεπτ.
Korean Bo ssam (MEATER+®)
29ωρ. 20 λεπτ.