
Συσκευές & Αξεσουάρ
Steamed snapper with Sicilian caponata
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
eggplant cut into pieces (2 cm)250 g
-
zucchini cut into pieces (2 cm - see Tips)120 g
-
sea salt plus extra to season2 tsp
-
extra virgin olive oil40 g
-
brown onion cut into wedges (3 cm)100 g
-
red capsicum cut into pieces (2 cm)200 g
-
celery cut into pieces (2 cm)100 g
-
tomatoes (approx. 150 g), ripe, cut into pieces (2 cm)2
-
pitted green Sicilian olives80 g
-
baby pickled capers drained30 g
-
red wine vinegar70 g
-
tomato passata (see Tips)100 g
-
white sugar15 g
-
sultanas40 g
-
skinless snapper fillets (approx. 550 g)4
-
lemon thinly sliced1
-
salted butter cut into pieces20 g
-
ground black pepper to season
-
fresh parsley leaves only, roughly chopped, to garnish2 sprigs
-
pine nuts toasted, to serve2 tbsp
-
bread of choice (gluten free if required), to serve (optional)
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
584.1 kcal /
2443.9 kJ
Πρωτεΐνη
38.4 g
Λιπαρά
29.9 g
Υδατάνθρακες
42.6 g
Φυτικές ίνες
7.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
7.5 g
Νάτριο
2014 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Thermomix® Everyday Summer 2024/2025
74 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMashed potatoes for two
30 Min
No fail mash potato
20 Min
Silky sweet potato mash
25 Min
Chinese-style stir-fried vegetables
25 Min
Brown rice
50 Min
Polenta
25 Min
Keftethes (Greek meatballs)
40 Min
Cauliflower mash
25 Min
Nasi lemak (coconut rice)
20 Min
Refried beans
10 Min
Chao qing cai (Chinese greens)
10 Min
Chhole (chickpea curry)
35 Min