Crespelle ai funghi

Crespelle ai funghi

4.6 9 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
8 porzioni

Υλικά

Crêpes
  • 70 g di burro
  • 850 g di latte
  • 350 g di farina tipo 00
  • 5 uova
  • 2 pizzichi di sale
Besciamella
  • 750 g di latte intero
  • 60 g di burro a pezzi
  • 70 g di farina tipo 00
  • 1 cucchiaino raso di sale
  • 3 pizzichi di pepe nero macinato
  • 3 pizzichi di noce moscata grattugiata (προαιρετικό πεδίο)
Terminare la preparazione
  • 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
  • 1 spicchio di aglio
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 300 g di funghi champignon freschi a pezzi
  • 200 g di funghi porcini freschi a pezzi
  • 2 pizzichi di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • fili di erba cipollina fresca q.b.

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 457.6 kcal / 1914.4 kJ
Πρωτεΐνη 17.9 g
Λιπαρά 26 g
Υδατάνθρακες 38.4 g
Φυτικές ίνες 1.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 12.5 g
Νάτριο 481.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων