Crespelle ai funghi

Crespelle ai funghi

4.5 8 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
8 porzioni

Υλικά

Crêpes
  • di burro
    70 g
  • di latte
    850 g
  • di farina tipo 00
    350 g
  • uova
    5
  • di sale
    2 pizzichi
Besciamella
  • di latte intero
    750 g
  • di burro a pezzi
    60 g
  • di farina tipo 00
    70 g
  • di sale
    1 cucchiaino raso
  • di pepe nero macinato
    3 pizzichi
  • di noce moscata grattugiata (προαιρετικό πεδίο)
    3 pizzichi
Terminare la preparazione
  • di Parmigiano Reggiano, a pezzi
    100 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di olio extravergine di oliva
    40 g
  • di funghi champignon freschi a pezzi
    300 g
  • di funghi porcini freschi a pezzi
    200 g
  • di sale
    2 pizzichi
  • di pepe nero macinato
    2 pizzichi
  • fili di erba cipollina fresca q.b.

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 457.6 kcal / 1914.4 kJ
Πρωτεΐνη 17.9 g
Λιπαρά 26 g
Υδατάνθρακες 38.4 g
Φυτικές ίνες 1.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 12.5 g
Νάτριο 481.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων