Risotto au citron, artichauts et coques

Risotto au citron, artichauts et coques

3.9 8 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
6 portions

Υλικά

La marinière de coques
  • échalotes
    2
  • de beurre
    40 g
  • de coques fraîches, préalablement dégorgées et bien lavées
    1000 g
    1000 g de palourdes fraîches
  • de persil frais
    10 brins
  • champignons de Paris frais coupés en quatre
    5
  • de vin blanc
    200 g
Le risotto au citron
  • échalote
    1
  • de beurre
    40 g
  • de riz spécial risotto, type arborio
    300 g
  • le zeste d'un citron jaune
  • de vin blanc
    150 g
  • de fumet de poisson en poudre
    2 ½ c. à café rase
  • d'eau
    600 g
  • de ciboulette fraîche ciselée
    1 botte
  • de jus de citron
    2 traits
  • d'artichauts à l'huile
    200 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 497.3 kcal / 2080.8 kJ
Πρωτεΐνη 30.9 g
Λιπαρά 12.2 g
Υδατάνθρακες 59 g
Φυτικές ίνες 4.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 6.9 g
Νάτριο 55.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων