Pâtes à la crème de pecorino, figues et pancetta

Pâtes à la crème de pecorino, figues et pancetta

4.8 30 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • de pâtes sèches aux œufs, type tagliatelle
    400 g
  • oignon coupé en deux
    1
  • gousses d'ail
    2
  • d'huile d'olive
    15 g
  • de pancetta coupée en lardons.
    200 g
    200 g de lardons fumés
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    100 g
  • de pecorino au poivre, râpé
    50 g
    50 g de parmesan râpé
  • figues fraîches de belle taille, dont 4 coupées en dés et 2 coupées en tranches
    6
  • pecorino
  • du poivre moulu

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 938.9 kcal / 3928.5 kJ
Πρωτεΐνη 28.4 g
Λιπαρά 47.9 g
Υδατάνθρακες 98.7 g
Φυτικές ίνες 6.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 18.8 g
Νάτριο 695 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων