Thai red chicken curry and rice

Thai red chicken curry and rice

4.4 25 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • jasmine rice
    200 g
  • boiling water plus extra to soak
    240 g
  • Thai red curry paste
    80 - 100 g
  • coconut milk
    400 g
  • canned bamboo shoots cut into slices
    220 g
  • makrut lime leaves
    3
  • sea salt
    ¼ tsp
  • skinless chicken thigh fillets cut into thirds
    600 g
  • palm sugar or light brown sugar
    30 g
  • fish sauce
    2 tbsp
  • frozen green peas
    100 g
  • broccoli cut into florets
    100 - 200 g
  • fresh Thai basil leaves only, to garnish
    20
  • fresh long red chilli cut into thin slices, to garnish

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 672.8 kcal / 2814.8 kJ
Πρωτεΐνη 32.8 g
Λιπαρά 28.1 g
Υδατάνθρακες 65.2 g
Φυτικές ίνες 4.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 17.6 g
Νάτριο 1270.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων