
Συσκευές & Αξεσουάρ
Root vegetables with hazelnut pangrattato
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
8 portions
Υλικά
Lemon and hazelnut pangrattato
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
fresh lemon thyme leaves only3 sprigs
-
lemon zest only, no white pith½
-
garlic clove1
-
sourdough bread (day old), torn into pieces (3-4 cm)200 g
-
toasted hazelnuts skins removed50 g
-
extra virgin olive oil25 g
-
lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
Root vegetables
-
water700 g
-
raw beetroot (approx. 3), scrubbed clean and cut into eighths lengthways300 g
-
Dutch carrots scrubbed clean and cut into halves lengthways400 g
-
purple carrots scrubbed clean and cut into quarters lengthways250 g
-
parsnips scrubbed clean and cut into quarters lengthways200 g
-
turnip or swede, scrubbed clean and cut into eighths lengthways200 g
-
avocado oil40 g
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
242 kcal /
1015 kJ
Πρωτεΐνη
5.5 g
Λιπαρά
12.5 g
Υδατάνθρακες
24 g
Φυτικές ίνες
7.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.5 g
Νάτριο
256.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Festive Flavour
105 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMashed potatoes for two
30 λεπτ.
No fail mash potato
20 λεπτ.
Silky sweet potato mash
25 λεπτ.
Chinese-style stir-fried vegetables
25 λεπτ.
Brown rice
50 λεπτ.
Polenta
25 λεπτ.
Keftethes (Greek meatballs)
40 λεπτ.
Cauliflower mash
25 λεπτ.
Nasi lemak (coconut rice)
20 λεπτ.
Refried beans
10 λεπτ.
Chao qing cai (Chinese greens)
10 λεπτ.
Chhole (chickpea curry)
35 λεπτ.