Βιτέλο Τονάτο

Βιτέλο Τονάτο

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 25ωρ. 30 λεπτ.
6 μερίδες

Υλικά

Κρέας
  • μοσχαρίσιο κρέας σπαλομήτα ή χτένι, σε ενιαίο κομμάτι
    1000 γρ.
  • λευκό κρασί, ξηρό
    750 γρ.
  • νερό
    250 γρ.
  • φύλλα δάφνης, φρέσκα
    2
  • γαρίφαλα
    4
  • φασκόμηλο, φρέσκο
    5 φύλλα
  • κρεμμύδι κομμένο στα τέσσερα
    1
  • καρότο μικρό, σε κομμάτια (2 εκ.)
    1
  • σέλερι σε κομμάτια (3-4 εκ.)
    1 κλωνάρι
  • αλάτι
    1 πρέζα
Σάλτσα τόνου
  • ηλιέλαιο
    300 γρ.
    300 γρ. αραβοσιτέλαιο
  • τόνο, σε κονσέρβα, σε λάδι στραγγισμένο
    200 γρ.
  • φιλέτα αντζούγιας, σε λάδι καλά στραγγισμένα
    2 - 3
  • κάπαρη, σε άλμη ξεπλυμένη
    15 - 20 γρ.
  • χυμό λεμονιού φρέσκο στυμμένο και σουρωμένο
    25 γρ.
  • λευκό ξίδι (προαιρετικό πεδίο)
    1 κ.σ.
  • κρόκους αβγών
    3
Ολοκλήρωση
  • κάπαρη, σε άλμη
    1 - 2 κ.γλ.
    4 - 5 αγγουράκια τουρσί

Διατροφή ανά 1 μερίδα

Θερμίδες 760.5 kcal / 3181.9 kJ
Πρωτεΐνη 37.7 g
Λιπαρά 64.1 g
Υδατάνθρακες 2 g
Φυτικές ίνες 0.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων