Baccalà alla Vizcaina (baccalà basco)

4.5 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

  • di baccalà ammollato e dissalato sciacquato e ben asciugato, senza pelle
    500 g
  • di pomodori maturi in quarti (di cui 300 g privati dei semi e 500 g con i semi)
    800 g
  • di paprika dolce o piccante, a piacere
    2 cucchiaini
  • di olio extravergine di oliva
    70 g
  • di zucchero
    20 g
  • di cipolla a pezzi
    150 g
  • spicchi di aglio
    3
  • di patata pelata e a tocchetti
    100 g
  • di olive verdi denocciolate a rondelle
    100 g
  • di capperi sott'aceto ben sgocciolati
    50 g
  • di peperoni Serrano, sott'aceto, ben sgocciolati e a fette
    100 g
    100 g di peperoni, sott'aceto, ben sgocciolati e a fette
  • sale (προαιρετικό πεδίο) q.b.
  • prezzemolo fresco tritato, a piacere

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 476.9 kcal / 1995.1 kJ
Πρωτεΐνη 56.5 g
Λιπαρά 17.1 g
Υδατάνθρακες 26.4 g
Φυτικές ίνες 7.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.8 g
Νάτριο 6323.9 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων