Korean chicken cheese tteokbokki

Korean chicken cheese tteokbokki

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • vegetable oil
    2 ½ tbsp
  • fresh green chillies trimmed, cut into halves
    2
  • garlic cloves
    4
  • piece fresh ginger peeled and cut into halves
    5 cm
  • sesame oil
    20 g
  • chicken thigh fillets cut into thirds
    500 g
  • gochujaru (Korean chilli flakes)
    30 g
  • Korean chilli paste (gochujang) (see Tips)
    85 g
  • brown sugar
    15 g
  • Japanese soy sauce
    20 g
  • Chicken stock paste (see Tips)
    5 g
  • water
    200 g
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • fresh garaetteok (Korean rice cake) (see Tips)
    350 - 375 g
  • mozzarella cheese cut into thin slices
    250 g
  • toasted sesame seeds to sprinkle
    1 tsp
  • spring onions/green onions trimmed, thinly sliced, to garnish
    2

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 671.1 kcal / 2807.7 kJ
Πρωτεΐνη 38.3 g
Λιπαρά 41.1 g
Υδατάνθρακες 42.4 g
Φυτικές ίνες 5.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 13.5 g
Νάτριο 1640.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων