越式牛肉白蘿蔔麵

越式牛肉白蘿蔔麵

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 白蘿蔔 ,去除頭尾,並切成可放入進料口大小(詳見要訣)
    1000 克
  • 牛肉高湯塊
    1 塊
  • 1 茶匙
  • 1300 克
  • 八角
    2 粒
  • 肉桂棒
    3 克
  • ,切片
    20 克
  • 菲力牛排 ,切薄片 (約 0.2 公分 厚)
    300 克
  • 魚露
    10 克
  • 香菜 ,切碎
    10 克
  • ,切蔥花
    10 克
  • 現磨黑胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 檸檬
    1 顆
  • 新鮮豆芽
    100 克
  • 新鮮辣椒 (任何種類) ,切薄片
  • 辣椒醬 (任一種類) (προαιρετικό πεδίο)
    2 茶匙
  • 海鮮醬 (προαιρετικό πεδίο)
    4 茶匙

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 人份

Νάτριο 1488.8 mg
Πρωτεΐνη 18.5 g
Θερμίδες 1013.1 kJ / 242.2 kcal
Λιπαρά 11.8 g
Φυτικές ίνες 6.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 4.5 g
Υδατάνθρακες 17.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων