
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sous-vide duck breast with green chilli (Chef Degan)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 40 λεπτ.
2 portions
Υλικά
Sous-vide Duck
-
duck breast, skin on boneless250 g
-
sea salt1 tsp
-
ground white pepper1 tsp
-
Indonesian green spice paste room temperature50 g
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (see Tips)30 g
-
vegetable oil2 tbsp
Green sambal
-
vegetable oil30 g
-
eschalots cut into wedges50 g
-
green chilli thinly sliced diagonally100 g
-
Indonesian green spice paste room temperature50 g
-
green tomatoes cut into cubes (2 cm)100 g
-
tomatoes cut into cubes (2 cm)50 g
-
makrut lime leaves5
-
Chicken stock powder1 tsp
-
sea salt adjust to taste½ tsp
-
ground white pepper adjust to taste¼ tsp
-
fried shallots30 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
650 kcal /
2719.7 kJ
Πρωτεΐνη
31.1 g
Λιπαρά
44.2 g
Υδατάνθρακες
38 g
Φυτικές ίνες
5.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
10.4 g
Νάτριο
1674.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Chef favourites
57 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία

Indonesian
13 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChicken Tikka Masala Pasta
45 min
Easy Chinese beef and tomato
40 min
Chicken and refried bean burrito
45 min
Swedish meatballs with gravy
30 min
Spicy chicken with fragrant coconut rice
1 godz. 45 min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 min
Pulled pork with apple and fennel salad
2 godz. 45 min
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30 min
Meatloaf
1 godz. 20 min
Hoisin pork bowl
45 min
Irish stew
1 godz. 30 min