
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sous-vide duck breast with green chilli (Chef Degan)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 40 λεπτ.
2 portions
Υλικά
Sous-vide Duck
-
duck breast, skin on boneless250 g
-
sea salt1 tsp
-
ground white pepper1 tsp
-
Indonesian green spice paste room temperature50 g
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (see Tips)30 g
-
vegetable oil2 tbsp
Green sambal
-
vegetable oil30 g
-
eschalots cut into wedges50 g
-
green chilli thinly sliced diagonally100 g
-
Indonesian green spice paste room temperature50 g
-
green tomatoes cut into cubes (2 cm)100 g
-
tomatoes cut into cubes (2 cm)50 g
-
makrut lime leaves5
-
Chicken stock powder1 tsp
-
sea salt adjust to taste½ tsp
-
ground white pepper adjust to taste¼ tsp
-
fried shallots30 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
650 kcal /
2719.7 kJ
Πρωτεΐνη
31.1 g
Λιπαρά
44.2 g
Υδατάνθρακες
38 g
Φυτικές ίνες
5.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
10.4 g
Νάτριο
1674.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Chef favourites
57 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία

Indonesian
13 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνHoisin pork bowl
45 Min
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy
3 Std. 15 Min
Texas-style lovely legs
4 Std.
Salami, pea and corn fritters
40 Min
Turkey burgers with caramelised onion and capsicum
30 Min
Pulled pork burger
5 Std.
Ruvani Govender's Gourmet beef and potato curry pie
3 Std. 5 Min
Gua bao (braised pork belly in bao buns)
2 Std.
Beef cheek Bourguignon
5 Std. 25 Min
Chinese-style beef stew
3 Std. 30 Min
Mediterranean-style stuffed capsicum
45 Min
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
35 Min