Gnocchi delle Valli

5.0 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

Gnocchi
  • di formaggio Toma piemontese a pezzi
    120 g
  • di formaggio tipo Raschera (vedere consigli)
    80 g
  • di acqua
    800 g
  • di patate a pasta farinosa pelate e a fette (0.5 cm)
    800 g
  • di farina tipo 0 + q.b.
    350 g
  • uovo
    1
  • di sale
    2 - 3 pizzichi
Fonduta ai formaggi
  • di burro
    50 g
  • di panna (min. 30% di grassi)
    200 g
  • di pepe nero macinato fresco (προαιρετικό πεδίο)
    1 - 2 pizzichi

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 947 kcal / 3962.3 kJ
Πρωτεΐνη 27.8 g
Λιπαρά 46.9 g
Υδατάνθρακες 104.5 g
Φυτικές ίνες 6.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 28.4 g
Νάτριο 484.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων