Συσκευές & Αξεσουάρ
西班牙番茄冷湯
                
                Προετοιμασία 10 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 10 λεπτ.
              
              
                
                6 人份
              
            Υλικά
- 
          特級初榨橄欖油150 克
- 
          塞拉諾火腿 (西班牙火腿) (Serrano ham),切塊100 克
- 
          蒜頭1 - 2 粒
- 
          番茄 熟,切塊1000 克
- 
          鹽1 茶匙
- 
          隔夜白麵包 或麵包粉150 克
- 
          紅酒醋30 克
- 
          蛋4 顆
- 
          水 至主鍋內的1 公升 指示線
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Νάτριο
                    
                        1074.3 mg 
                    
                  
                  
                    Πρωτεΐνη
                    
                        13.6 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        1799.2 kJ  / 
                        430 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        30.8 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        3.1 g 
                    
                  
                  
                    Κορεσμένα λιπαρά
                    
                        5.6 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        25 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        極智烹飪 TM7
                        200 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                      
                        通向世界的窗口
                        30 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                     
                     
                        
                       
                                    