
Συσκευές & Αξεσουάρ
黑蒜鮑魚燉雞湯
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
6 人份
Υλικά
準備食材
-
水1000 克
-
帶皮帶骨雞腿肉 ,切塊400 克
黑蒜鮑魚燉雞湯
-
黑蒜頭 ,(4 粒黑蒜瓣,不需去皮)4 - 5 粒
-
薑 ,約一片4 克
-
蒜頭 ,去皮12 克
-
水1600 克
-
白胡椒粒1 小撮
-
帶殼鮑魚 ,將外殼刷洗乾淨,去除內臟65 克
-
鹽¾ - 1 茶匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
161 kcal /
673.5 kJ
Πρωτεΐνη
13.1 g
Λιπαρά
10.8 g
Υδατάνθρακες
2.3 g
Φυτικές ίνες
0.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.9 g
Νάτριο
445.9 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

五星鍋物
5 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν