黑蒜鮑魚燉雞湯

黑蒜鮑魚燉雞湯

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
6 人份

Υλικά

準備食材
  • 1000 克
  • 帶皮帶骨雞腿肉 ,切塊
    400 克
黑蒜鮑魚燉雞湯
  • 黑蒜頭 ,(4 粒黑蒜瓣,不需去皮)
    4 - 5 粒
  • ,約一片
    4 克
  • 蒜頭 ,去皮
    12 克
  • 1600 克
  • 白胡椒粒
    1 小撮
  • 帶殼鮑魚 ,將外殼刷洗乾淨,去除內臟
    65 克
  • ¾ - 1 茶匙

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 161 kcal / 673.5 kJ
Πρωτεΐνη 13.1 g
Λιπαρά 10.8 g
Υδατάνθρακες 2.3 g
Φυτικές ίνες 0.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.9 g
Νάτριο 445.9 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων