Συσκευές & Αξεσουάρ
Buharda Pişmiş Patates ve Çipuralar
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 porsiyon
Υλικά
-
kereviz yaprağı40 g
-
rezene sadece sap kısımları, parçalara bölünmüş (4-5 cm)40 g
-
diş sarımsak1
-
kişniş tohumu1 tk
-
taneli hardal1 yk
-
zeytinyağı50 g
-
taze sıkılmış limon suyu30 g
-
tuz patateslere serpmek için ekstra tuz½ tk
-
karabiber2 - 3 tutam
-
kereviz sapı parçalara bölünmüş (4-5 cm)100 g
-
rezene kökü dörde bölünmüş100 g
-
çipura, bütün temizlenmiş (temizlenmiş hali her biri için yakl. 460-500 g)3
-
su500 g
-
defne yaprağı, kurutulmuş2
-
patates küp küp kesilmiş (2 cm)1000 g
Διατροφή ανά 1 porsiyon
Νάτριο
908.8 mg
Πρωτεΐνη
176.3 g
Θερμίδες
6149.6 kJ /
1469.8 kcal
Λιπαρά
63.1 g
Φυτικές ίνες
5.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
13.9 g
Υδατάνθρακες
32.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

MANIFESTO TÜRKİYE
200 Συνταγές
Τουρκία
Τουρκία

Mutfağımız Her Mevsimde Sağlıklıdır
26 Συνταγές
Τουρκία
Τουρκία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνDomates, Sarımsak ve Midyeli Pratik Makarna
Καμία βαθμολογία
Ton Balıklı Makarna
1ωρ.
Sebzeli Karides
40 λεπτ.
Şarap Soslu Midye (Mussels Marinière)
Καμία βαθμολογία
Ballı Hardal Soslu Somon, Brokoli ve Tatlı Patates
Καμία βαθμολογία
Badem Kıtırlı Somon ve Kuşkonmazlı Limonlu Tagliatelle
35 λεπτ.
Pırasa ve Somonlu Pratik Milföy Böreği
1ωρ. 30 λεπτ.
Somon Tartar Yatağında Avokado ve Yumurta
Καμία βαθμολογία
Pırasa ve Patatesli Kağıtta Somon
1ωρ.
Fırında Chermoula Soslu Sebzeli Çipura
1ωρ.
Bol Baharatlı Fırında Çipura
1ωρ. 15 λεπτ.
Taze Otlu Hamura Sarılı Levrek ve Basmati Pilavı
2ωρ. 30 λεπτ.