Buharda Pişmiş Patates ve Çipuralar

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 porsiyon

Υλικά

  • kereviz yaprağı
    40 g
  • rezene sadece sap kısımları, parçalara bölünmüş (4-5 cm)
    40 g
  • diş sarımsak
    1
  • kişniş tohumu
    1 tk
  • taneli hardal
    1 yk
  • zeytinyağı
    50 g
  • taze sıkılmış limon suyu
    30 g
  • tuz patateslere serpmek için ekstra tuz
    ½ tk
  • karabiber
    2 - 3 tutam
  • kereviz sapı parçalara bölünmüş (4-5 cm)
    100 g
  • rezene kökü dörde bölünmüş
    100 g
  • çipura, bütün temizlenmiş (temizlenmiş hali her biri için yakl. 460-500 g)
    3
  • su
    500 g
  • defne yaprağı, kurutulmuş
    2
  • patates küp küp kesilmiş (2 cm)
    1000 g

Διατροφή ανά 1 porsiyon

Νάτριο 908.8 mg
Πρωτεΐνη 176.3 g
Θερμίδες 6149.6 kJ / 1469.8 kcal
Λιπαρά 63.1 g
Φυτικές ίνες 5.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 13.9 g
Υδατάνθρακες 32.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων