Crevettes au safran, spaghetti bicolores

Crevettes au safran, spaghetti bicolores

5.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • 300 g de crevettes crues, non décortiquées
  • 50 g d'échalotes
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive
  • 50 g de blanc de poireau (1), en rondelles
  • 80 g de carotte (1), en cubes
  • 100 g de vin blanc
  • 1 pincée de pistils de safran
  • 1000 g d'eau
  • 150 g de crème fraîche épaisse, 15% m.g.
  • 200 g de pâtes sèches, type spaghetti à l'encre de seiche
  • 200 g de carottes râpées
  • persil frais ciselé

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 436.7 kcal / 1827 kJ
Πρωτεΐνη 18.7 g
Λιπαρά 15.8 g
Υδατάνθρακες 50.4 g
Φυτικές ίνες 4.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 5.6 g
Νάτριο 508.9 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων