Συσκευές & Αξεσουάρ
Gluten Free Vegan Spiralized Vegetable Pizza
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
sweet potatoes peeled, cut in pieces that fit through feeder tube350 - 400 g
-
parsnip peeled, cut in pieces that fit through feeder tube350 - 400 g
-
olive oil4 tsp
-
chickpea (besan) flour2 tsp
-
salt plus 1 pinch1 tsp
-
canned tomatoes250 g
-
fresh basil leaves10 g
-
mozzarella cheese shredded150 g
-
black olives pitted8 - 10
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1194.2 mg
Πρωτεΐνη
12.7 g
Θερμίδες
1768.8 kJ /
422.8 kcal
Λιπαρά
23.3 g
Φυτικές ίνες
9.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
7 g
Υδατάνθρακες
43.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Spiralize Your Life
25 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVeggie Wellington
2 h
Indian Vegetable Curry
50 min
Pickled Red Onions
1 h 50 min
Vietnamese jackfruit rice paper rolls
1 h
Mushroom croustade
1 h 35 min
Star Burgers
20 h 5 min
Kelp Noodles in Marinara Sauce
20 min
Dill Stuffed Peppers
5 min
Vegetarian chilli
1 h 5 min
Butterbean and Feta Burgers
1 h 30 min
Indian Bafauri Dhal Patties
No ratings
Stir Fried Broccoli with Carrot
15 min