
Συσκευές & Αξεσουάρ
鮮蝦煎蛋餅
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
30 塊
Υλικά
-
白色鷹嘴豆100 克
-
蔥 切碎100 克
-
新鮮巴西利 只取葉子5 枝
-
水320 克
-
麵粉100 克
-
泡打粉½ 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
蝦仁130 克
-
橄欖油 油炸用
Διατροφή ανά 1 塊
Θερμίδες
38 kcal /
160 kJ
Πρωτεΐνη
2 g
Λιπαρά
2 g
Υδατάνθρακες
4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

歡樂派對
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν