午餐(藜麦饭、红烩牛肉、蒜泥娃娃菜、虫草花乌鸡汤和云耳腐竹)

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
1 人份

Υλικά

  • 三色藜麦 ,淘洗沥干
    20 克
  • 大米 ,淘洗沥干
    40 克
  • ,蒸饭用
    60 克
  • 洋葱 ,切块
    20 克
  • 土豆 ,去皮切大块
    80 克
  • 胡萝卜 ,去皮切大块
    20 克
  • 番茄 ,切块
    50 克
  • 牛肋条 ,选用瘦肉切块
    75 克
  • 番茄沙司
    10 克
  • 白砂糖
    5 克
  • ,切片
    5 克
  • 400 克
  • 生抽 ,推荐薄盐生抽,见要诀
    20 克
  • 蚝油
    5 克
  • 2 克
  • 虫草花
    15 克
  • 乌骨鸡 ,切块
    35 克
  • ,约1小撮
    1 克
  • 花雕酒
    10 克
  • 娃娃菜
    50 克
  • 新鲜黑木耳
    50 克
  • 腐竹 ,新鲜的
    30 克
  • 蒜头
    10 克

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 903.2 kcal / 3778.9 kJ
Πρωτεΐνη 49.5 g
Λιπαρά 28.8 g
Υδατάνθρακες 121.6 g
Φυτικές ίνες 40.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 7 g
Νάτριο 1507.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων