午餐(清蒸皖鱼、盐水菜心、番茄豆腐汤、杂粮饭)

午餐(清蒸皖鱼、盐水菜心、番茄豆腐汤、杂粮饭)

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
1 人份

Υλικά

  • 大米 淘洗干净,沥干
    50 克
  • 红米 淘洗干净,沥干
    50 克
  • 蒸饭用
    120 克
  • 草鱼 皖鱼中段
    100 克
  • 料酒
    3 克
  • 约1小撮
    3 克
  • 切葱花
    1 根
  • 切丝
    2 片
  • 番茄 切块
    100 克
  • 10 克
  • 蒸煮用
    400 克
  • 豆腐 切小块
    100 克
  • 菜心 切小段
    100 克
  • 150 克

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 人份

Νάτριο 1424.8 mg
Πρωτεΐνη 30.2 g
Θερμίδες 2375.2 kJ / 437 kcal
Λιπαρά 14.4 g
Φυτικές ίνες 4 g
Κορεσμένα λιπαρά 3.9 g
Υδατάνθρακες 50.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων