午餐(凉拌香菜腐竹、白饼夹肉、豌豆尖汤)

午餐(凉拌香菜腐竹、白饼夹肉、豌豆尖汤)

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
1 人份

Υλικά

  • ,制作面团用
    30 克
  • 干酵母粉 ,约1小撮
    1 克
  • 中筋面粉
    50 克
  • 牛里脊 ,切块
    75 克
  • 胡萝卜 ,切块
    70 克
  • 10 克
  • 50 克
  • ,约1小撮
    2 克
  • 豌豆苗
    100 克
  • ,烧汤用
    250 克
  • 腐竹 ,鲜腐竹
    50 克
  • 香菜 ,切末
    5 克
  • 生抽 ,约2克
    1 勺
  • 麻油 ,约2克
    1 勺
  • ,约2克
    1 勺

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 515 kcal / 3993.7 kJ
Πρωτεΐνη 35.6 g
Λιπαρά 17.1 g
Υδατάνθρακες 56.4 g
Φυτικές ίνες 8.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 8.2 g
Νάτριο 2117.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων