早餐(生滚牛肉粥、树莓芋泥蛋奶布丁和广东菜心)

2.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
1 人份

Υλικά

  • 鸡蛋(每颗约53-63克)
    1 颗
  • 牛奶
    170 克
  • 白砂糖
    8 克
  • 400 克
  • 大米 洗净沥干
    40 克
  • 芋头 选用荔浦芋头,切小块
    100 克
  • 牛肉肉糜
    20 克
  • 1 克
  • 切丝
    2 - 3 克
  • 广东菜心 切段
    60 克
  • 芹菜 切末
    20 克
  • 树莓
    20 克
  • 生抽 推荐薄盐生抽,见要诀
    1 茶匙

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 人份

Νάτριο 785.8 mg
Πρωτεΐνη 22.6 g
Θερμίδες 2327 kJ / 556.2 kcal
Λιπαρά 16 g
Φυτικές ίνες 6.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 6.9 g
Υδατάνθρακες 81.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων