Pasta and mushroom soup with chicken involtini

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 portions

Υλικά

Chicken involtini
  • white wine
    50 g
  • skinless chicken breast fillets (approx. 150 g each)
    4
  • sea salt to season
  • ground black pepper to season
  • ham
    4 slices
  • Swiss Cheese
    4 slices
  • asparagus tips trimmed and set aside
    8 stalks
Mushroom pasta soup
  • onion halved
    1
  • fresh Swiss brown mushrooms halved
    200 g
  • salted butter cut into pieces
    50 g
  • extra virgin olive oil to fry
  • Chicken stock paste (see Tip)
    2 tsp
  • boiling water
    1000 g
  • sea salt
    ¾ tsp
  • ground black pepper
    2 pinches
  • ditalini pasta or small dried pasta of choice
    300 g
  • fresh parsley leaves only, chopped, to serve

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 778.4 kcal / 3256.7 kJ
Πρωτεΐνη 63.3 g
Λιπαρά 26.1 g
Υδατάνθρακες 67.7 g
Φυτικές ίνες 4.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 13.5 g
Νάτριο 885.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων