Vegan Eggplant Massaman Curry

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • yellow onions cut in quarters
    120 g
  • raw unsalted peanuts
    30 g
  • long red chilli deseeded, cut in pieces
    1
  • vegetable oil
    30 g
  • freshly squeezed lemon juice
    50 g
  • water
    450 g
  • eggplant cut in cubes (1-2 cm)
    500 g
  • vegetable oil to drizzle
    2 tbsp
  • vegetable stock powder
    1 tsp
  • cornflour (starch)
    35 g
  • Thai massaman curry paste
    30 g
  • coconut milk
    150 g
  • agave syrup
    20 g
  • canned white chickpeas drained
    250 g
  • fresh long beans cut in 3 cm length
    100 g
  • fresh button mushrooms cut in halves
    100 g
  • salt plus extra for seasoning
    1 teaspoon
  • fresh coriander to garnish

Διατροφή ανά 1 portion

Νάτριο 1160.1 mg
Πρωτεΐνη 11.8 g
Θερμίδες 1894.9 kJ / 452.9 kcal
Λιπαρά 25.9 g
Φυτικές ίνες 11.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 7.9 g
Υδατάνθρακες 44.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων