
Συσκευές & Αξεσουάρ
Ngor Hiang (Five Spice Meat Rolls)
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
15 rolls
Υλικά
-
cream crackers6 pieces
-
fresh water chestnuts peeled150 g
-
carrot cut into 550 g
-
shallots peeled50 g
-
minced pork500 g
-
cornflour (starch)1 tbsp
-
salt1 tsp
-
Chinese five spice powder1 tsp
-
cooking oil plus extra for brushing1 tbsp
-
sesame oil1 tbsp
-
light soy sauce1 tsp
-
egg1
-
dried bean curd sheets cleaned with wet kitchen towel15 pieces
-
water1015 g
-
cooking oil plus extra for greasing200 g
Διατροφή ανά 1 roll
Νάτριο
197.3 mg
Πρωτεΐνη
6.5 g
Θερμίδες
1001.7 kJ /
239.4 kcal
Λιπαρά
22.7 g
Φυτικές ίνες
0.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.9 g
Υδατάνθρακες
3.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

There is always Room at our Table
32 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνFakes moutzentra (lentils with rice) (TM6)
50 λεπτ.
Falafel with beetroot hommus
20 λεπτ.
Charred leek gulai sayur
1ωρ. 10 λεπτ.
Steamed Sweet Cornbread
1ωρ. 10 λεπτ.
Cauliflower "Couscous" Salad
10 λεπτ.
Orzo Salad with Artichoke and Feta
25 λεπτ.
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
10 λεπτ.
Pease Pudding
13ωρ. 10 λεπτ.
Carrot and Swede Mash
20 λεπτ.
Vegetarian Curry
Καμία βαθμολογία
Green Goddess Salad
10 λεπτ.
Coconut and Coriander Chutney
5 λεπτ.