Massa com molho de tomate cru e almôndegas de aveia e cenoura

Massa com molho de tomate cru e almôndegas de aveia e cenoura

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 doses

Υλικά

Leite de amêndoa
  • amêndoa c/ pele
    200 g
  • água mais q.b. p/ demolhar
    500 g
Almôndegas de cenoura
  • cenoura cortada em pedaços
    120 g
  • cebola
    100 g
  • alho
    1 dente de
  • azeite mais q.b. p/ untar
    30 g
  • flocos de aveia finos
    150 g
  • sal marinho
    1 pitada de
  • pimenta preta
    1 pitada de
  • água
    400 g
  • Farinha integral q.b. p/ polvilhar
Molho de tomate cru
  • tomate maduro
    280 g
  • alho
    1 dente de
  • tomate seco
    50 g
  • azeite
    40 g
  • vinagre de sidra
    1 c. chá de
  • sal
    1 pitada de
  • tâmara s/ caroço
    1
Massa
  • água
    1200 g
  • esparguete integral
    400 g
  • Folhas de manjericão q.b. p/ servir

Διατροφή ανά 1 doses

Θερμίδες 1051.9 kcal / 4401.2 kJ
Πρωτεΐνη 33.3 g
Λιπαρά 47 g
Υδατάνθρακες 131.3 g
Φυτικές ίνες 17.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 5.1 g
Νάτριο 151.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων