Abóbora assada com creme de hortelã e azeite de ervas aromáticas e avelã

5.0 2 βαθμολογία
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
4 doses

Υλικά

  • abóbora-manteiga (1500 g aprox.)
    1
  • sal
    2 c. chá de
  • hortelã só as folhas
    5 pés de
  • coentros só as folhas
    10 g
  • azeite mais q.b. p/ untar e regar
    100 g
  • alho
    3 dentes de
  • limão raspa e sumo
    1
  • queijo-creme
    250 g
  • iogurte grego natural
    125 g
  • Avelã torrada picada grosseiramente, q.b. p/ servir

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 dose

Νάτριο 1416 mg
Πρωτεΐνη 8.8 g
Θερμίδες 2248 kJ / 537.3 kcal
Λιπαρά 46.9 g
Φυτικές ίνες 5 g
Κορεσμένα λιπαρά 15.6 g
Υδατάνθρακες 25.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων