Gnocchi di due colori (senza glutine e senza uova)

Gnocchi di due colori (senza glutine e senza uova)

4.3 11 βαθμολογίες
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

Gnocchi gialli
  • 200 g di farina senza glutine + q.b.
  • 1 cucchiaino di curcuma in polvere
  • 250 g di ricotta fresca ben scolata dal siero
  • 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
  • 1 pizzico di sale
Gnocchi rossi
  • 250 g di grano saraceno
  • 1 barbabietola cotta (120 g circa), sbucciata e a pezzi
  • 250 g di ricotta fresca ben scolata dal siero
  • 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
  • 1 pizzico di sale
Condimento
  • 1 scalogno a metà
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 100 g di pancetta affumicata a cubetti, consentita da prontuario
  • 50 g di vino bianco secco
  • 250 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 995 kcal / 4163 kJ
Πρωτεΐνη 36.2 g
Λιπαρά 57.2 g
Υδατάνθρακες 89.4 g
Φυτικές ίνες 7.9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων