Farro saltato con piselli e carote

Farro saltato con piselli e carote

3.3 70 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
3 porzioni

Υλικά

  • di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
    50 g
  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate e asciugate
    1 rametto
  • di acqua
    800 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
    1
  • di farro perlato (18-20 minuti di cottura)
    200 g
  • di piselli freschi sgranati
    100 g
    100 g di piselli surgelati
  • di carote pelate e a rondelle sottili
    100 g
  • di olio di semi di mais
    20 g
  • uova sbattute
    2

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 465 kcal / 1945 kJ
Πρωτεΐνη 22.9 g
Λιπαρά 20 g
Υδατάνθρακες 51.5 g
Φυτικές ίνες 5.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων