Pasta fredda al pesto di peperoni, menta e mandorle

Pasta fredda al pesto di peperoni, menta e mandorle

4.1 43 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
3 porzioni

Υλικά

  • di mandorle pelate
    50 g
  • di menta fresca grandi, lavate e asciugate
    10 foglie
  • spicchio di aglio
    1
    1 cipollotto
  • di Parmigiano Reggiano grattugiato
    3 cucchiai
  • peperoni spellati (vedere consiglio)
    2
  • di sale
    2 pizzico
  • di olio extravergine di oliva a piacere
    1 - 2 cucchiai
  • di acqua
    1500 g
  • di pasta corta a piacere
    240 g
  • olio extravergine di oliva q.b. per condire

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 962.7 kcal / 4028 kJ
Πρωτεΐνη 36.9 g
Λιπαρά 25.2 g
Υδατάνθρακες 183.3 g
Φυτικές ίνες 51.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 6.1 g
Νάτριο 292.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων