Calamarata, spigola e Pachino

Calamarata, spigola e Pachino

4.5 51 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di basilico fresco lavate e asciugate
    5 g
  • di cipollotti in quarti
    40 g
  • spicchio di aglio (προαιρετικό πεδίο)
    1
  • di olio extravergine di oliva
    35 g
  • di filetti di branzino (2 spigole) a tocchi (1 cm)
    300 g
  • di Vodka
    40 g
  • di pomodori ciliegino a metà
    200 g
  • di sale
    3 pizzichi
  • di pasta fresca tipo calamarata
    320 g
    320 g di pasta secca, tipo calamarata

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 416.1 kcal / 1740.9 kJ
Πρωτεΐνη 23.5 g
Λιπαρά 12.1 g
Υδατάνθρακες 46.5 g
Φυτικές ίνες 0.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 2 g
Νάτριο 186.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων