Piadina romagnola farcita

Piadina romagnola farcita

4.8 72 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
10 pezzi

Υλικά

Piadine
  • di latte
    250 g
  • di strutto
    100 g
  • di farina tipo 0
    500 g
  • di lievito istantaneo per torte salate
    1 bustina
  • di sale
    10 g
Farcia
  • scalogni a pezzi
    4
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di scarola lavata, asciugata e a listarelle (3 cm)
    500 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe
    1 pizzico
  • olive taggiasche denocciolate
    20
  • di prosciutto crudo di Parma a fette
    150 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 535 kcal / 1478 kJ
Πρωτεΐνη 10.8 g
Λιπαρά 17.1 g
Υδατάνθρακες 41.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων