Piadina romagnola farcita

Piadina romagnola farcita

4.8 74 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
10 pezzi

Υλικά

Piadine
  • 250 g di latte
  • 100 g di strutto
  • 500 g di farina tipo 0
  • 1 bustina di lievito istantaneo per torte salate
  • 10 g di sale
Farcia
  • 4 scalogni a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 500 g di scarola lavata, asciugata e a listarelle (3 cm)
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe
  • 20 olive taggiasche denocciolate
  • 150 g di prosciutto crudo di Parma a fette

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 535 kcal / 1478 kJ
Πρωτεΐνη 10.8 g
Λιπαρά 17.1 g
Υδατάνθρακες 41.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων