Turbantini allo speck con risotto alle erbe

Turbantini allo speck con risotto alle erbe

4.3 10 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
8 pezzi

Υλικά

  • 30 g di scalogno a metà
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 130 g di erbette di campo a foglia larga lessate e strizzate (bieta, cicoria, ecc.)
  • 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
  • 50 g di vino bianco
  • 700 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
    1 cucchiaino colmo di dado per brodo di carne, fatto in casa
  • 160 g di speck a fette
  • 80 g di scamorza affumicata a pezzi (1 cm)

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 524 kcal / 2192 kJ
Πρωτεΐνη 22 g
Λιπαρά 21 g
Υδατάνθρακες 66 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων