
Συσκευές & Αξεσουάρ
Root Vegetable Hotpot with Harissa
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
olive oil25 g
-
onions quartered80 g
-
fresh thyme leaves only½ Tbsp
-
harissa paste to taste1 - 2 tsp
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
mixed root vegetables peeled, cut in pieces (3-4 cm) (e.g. carrots, parsnips, swede, sweet potatoes, see tip)600 g
-
water400 g
-
tinned haricot beans drained, rinsed (1 x 400 g tin)240 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh parsley leaves roughly chopped5 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
4.5 g
Θερμίδες
774 kJ /
185 kcal
Λιπαρά
7.6 g
Υδατάνθρακες
24.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνLentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 λεπτ.
Chana Masala
45 λεπτ.
Allergen-friendly Roasted Butternut Squash and Black Bean Chilli
45 λεπτ.
Baby-friendly Delicious Coconut Dhal
30 λεπτ.
Crispy Korean Tofu
1ωρ. 20 λεπτ.
Caramelised Onion and Goat's Cheese Tarts
1ωρ. 5 λεπτ.
Cauliflower Mac and Cheese
1ωρ. 40 λεπτ.
Black Bean and Avocado Wrap
15 λεπτ.
Pasta with Vegetable Ragout
45 λεπτ.
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 λεπτ.
Cauliflower Rice Pilaf with Sweet Potato
40 λεπτ.
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40 λεπτ.