
Συσκευές & Αξεσουάρ
Broad Bean and Chickpea Falafels
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
16 pieces
Υλικά
-
fresh broad beans280 g
-
water500 g
-
coriander seeds1 Tbsp
-
cumin seeds1 Tbsp
-
garlic clove1
-
onions quartered80 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only10 g
-
fresh mint leaves5 g
-
tinned chickpeas drained and rinsed (1 x 400 g tin)240 g
-
sesame seeds1 Tbsp
-
baking powder1 tsp
-
fine sea salt or to taste1 tsp
-
ground black pepper or to taste½ tsp
-
dried chilli flakes to taste½ - 1 tsp
-
plain flour for dusting
-
olive oil for frying
-
lime cut in wedges, for serving1
Διατροφή ανά 1 piece
Θερμίδες
285 kcal /
1190 kJ
Πρωτεΐνη
12.8 g
Λιπαρά
13.6 g
Υδατάνθρακες
27.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Vegan
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPearl Barley and White Bean Stew
1ωρ.
Cheeseboard Spaghetti
45 λεπτ.
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12ωρ. 45 λεπτ.
Vegan Aubergine Rolls
11ωρ. 15 λεπτ.
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1ωρ.
Vegetarian Chilli
1ωρ. 5 λεπτ.
Star Burgers
20ωρ. 5 λεπτ.
Kelp Noodles in Marinara Sauce
20 λεπτ.
Dill Stuffed Peppers
5 λεπτ.
Palak Paneer
45 λεπτ.
Vegan Aubergine Massaman Curry
50 λεπτ.
Chestnut, Mushroom and Cranberry Tart
1ωρ.