
Συσκευές & Αξεσουάρ
Spinach turnovers (fatayer)
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
32 pieces
Υλικά
Dough
-
water150 g
-
olive oil90 g
-
salt½ tsp
-
flour350 g
Filling
-
fresh spinach leaves washed and dried400 g
-
onions cut into quarters350 g
-
salt2 tsp
-
sumac1 tsp
-
lemon juice, freshly squeezed100 g
Assembly and Baking
-
flour for dusting
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 piece
Πρωτεΐνη
1.8 g
Θερμίδες
305 kJ /
73 kcal
Λιπαρά
3.1 g
Υδατάνθρακες
9.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Taste of Arabia
92 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία

The Basic Cookbook
151 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCheese and bacon cob loaf
1ωρ. 20 λεπτ.
Prosciutto and Mushroom Pizza
2ωρ. 45 λεπτ.
Cheeseburger focaccia
2ωρ. 15 λεπτ.
Seriously Seedy Crackers
30 λεπτ.
Bacon Roly-polies
1ωρ.
Gluten free pizza dough
2ωρ.
Chicken and Ham Vols Au Vents
1ωρ. 20 λεπτ.
Buckwheat Crêpes
45 λεπτ.
Savoury Flapjacks
40 λεπτ.
Ciabattine
3ωρ. 30 λεπτ.
Gougères
55 λεπτ.
Thin Crust Pizza Dough
2ωρ. 30 λεπτ.