Caldereta de cordero

Caldereta de cordero

4.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
3 raciones

Υλικά

  • 3 dientes de ajo
  • 50 g de aceite de oliva virgen extra
  • 450 g de pierna de cordero deshuesada y cortada en trozos de 3 cm (para guisar)
  • ½ cucharadita de sal
  • 2 pellizcos de pimienta molida
  • ¼ cucharada de pimentón
  • 1 cucharadas de vinagre
  • ½ ramita de tomillo fresco
  • ¼ cucharadita de orégano seco
  • ½ hoja de laurel seca
  • 25 g de vino blanco

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 475.6 kcal / 1989.8 kJ
Πρωτεΐνη 28.1 g
Λιπαρά 38.2 g
Υδατάνθρακες 1.7 g
Φυτικές ίνες 0.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 11.9 g
Νάτριο 474.9 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων