Cannelloni spinaci e ricotta

Cannelloni spinaci e ricotta

5.0 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
8 porzioni

Υλικά

Pasta per cannelloni
  • di farina tipo 00 + q.b.
    600 g
  • uova (da 60 g circa)
    6
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
Ripieno ricotta e spinaci
  • di acqua
    1000 g
  • di spinaci in foglia surgelati
    1200 g
  • di latte
    300 g
  • di sale
    2 cucchiaini
  • di ricotta vaccina scolata dal siero
    1200 g
Besciamella
  • di latte
    1000 g
  • di farina tipo 00
    100 g
  • di burro
    40 g
  • di sale a piacere
    1 - 2 cucchiaini
  • di noce moscata grattugiata
    1 pizzico
Per terminare
  • di Parmigiano Reggiano grattugiato
    4 - 5 cucchiai
  • di burro a fiocchetti
    40 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 897 kcal / 3753 kJ
Πρωτεΐνη 41.9 g
Λιπαρά 45.9 g
Υδατάνθρακες 84.3 g
Φυτικές ίνες 302.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων