Risotto al pomodoro

Risotto al pomodoro

4.3 59 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
2 porzioni

Υλικά

  • 30 g di cipolla a pezzi
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 160 g di riso per risotto tipo Carnaroli o Arborio (cottura 17-18 minuti)
  • 35 g di vino bianco secco
  • 350 g di acqua
  • ½ dado per brodo vegetale
  • 60 g di passata di pomodoro
  • sale (προαιρετικό πεδίο) a piacere
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 15 g di Parmigiano Reggiano grattugiato

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 434.4 kcal / 1817.4 kJ
Πρωτεΐνη 8.6 g
Λιπαρά 12.4 g
Υδατάνθρακες 67.7 g
Φυτικές ίνες 3.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.9 g
Νάτριο 168.9 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων