Gamberoni al Varoma con emulsione

Gamberoni al Varoma con emulsione

5.0 7 βαθμολογία
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
2 porzioni

Υλικά

  • 25 g di olio extravergine di oliva
  • 465 g di acqua
  • 1 - 1 ½ rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 8 g di sale
  • ¼ limone il succo spremuto fresco
  • 50 g di vino bianco
  • 250 g di gamberoni giganti crudi, sgusciati e puliti

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porzione

Πρωτεΐνη 29.7 g
Θερμίδες 1330 kJ / 318 kcal
Λιπαρά 26.1 g
Φυτικές ίνες 0.1 g
Υδατάνθρακες 0.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων